Plemena papoušků – Papouškovití

Výskyt – Severní a Jižní Amerika, Austrálie, Afrika, Asie, Polynésie a východní část Tichého oceánu.Tato čeleď je rozšířenější než kakaduovití.Patří sem převážně ary.

modrý ara
Ara ararauna

ara hyacintový2
Ara hyacintový

Ara-zelenokřídlý

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>